Загальна кількість переглядів

вівторок, 21 березня 2017 р.

SOMETHING NEW from LINGVA.SKILLS...

Раді проінформувати Вас, що наразі стартувала Всеукраїнська краудфандінгова кампанія щодо розвитку Соціального проекту вивчення іноземних мов «Lingva.Skills» на найбільшій в Україні краудфандинговій платформі lingva.ua. Понад 2 млн. заявок від Вас та більше 14 млн. виконаних вправ на сайті Проекту свідчить про те, що Проект є потрібним та корисним для Вас.
           Ми знаходимось з Вами у постійному діалозі і маємо від Вас пропозиції щодо покращення сайту – прийшов час їх запровадити і саме для цього ми запрошуємо всіх надати нам таку можливість зробивши свій внесок у загальну справу! По-друге, ми плануємо надати Вам можливість навчатись на рівні В1, якого багато з Вас вже чекає, створивши відповідний контент. І по-третє ми запускаємо справжню революцію української освіти – змішане навчання (blended learning) для шкіл, технікумів та ВНЗ – щоб наші з Вами діти могли не тільки вчити англійську, але і використовувати її у житті.
             Все це буде для Вас, як і раніше, безкоштовно! Ми звертаємось до кожного з Вас особисто долучитись до покращення та розвитку Соціального проекту вивчення іноземних мов «Lingva.Skills», щоб Вам було ще зручніше, цікавіше та ефективніше опановувати англійську! Дізнатися більше: https://biggggidea.com/project/lingvaskills-/Україна заговорить англійською! Ukraine will speak English! 

З глибокою повагою до Вас, Команда «Lingva.Skills»

➥➥ READ more HERE...

Немає коментарів:

Дописати коментар